problem buke imaju i:
pratite nas...

11.05.2014
Nevjerojatno je do koje granice može sezati ljudska glupost dokaz je ta zvonjava koja ne znam kome i čemu služi u služi u smislu forsiranja glasnoće. Dežurni bogomoljci koji stalno vise pred oltarom bi trebali biti svijesni da neki od nas i rade i da im je potreban odmor i da žive od rada ,a ne od zvona,nažalost mi obični ljudi ne ubiremo novce na račun te zvonjave.

Zanimljivo je da samo oni koji propovijedaju Boga,mir i poštenje najmanje ga zastupaju svojim postupcima.
Sjetite se što je Isus napravio s prvim banksterima u jeruzalemskom hramu.
Zar nije Isus govorio "mir s vama"..u kakav kontekst se uklapa ta neartikulirana buka koja bi trebala simbolizirati prisutnost kršćana ?

Ovi naši današnji svećenici su zastranili u smislu onoga što obnašaju i propovijedaju. Nikakva buka zvonjave me neće natjerati u crkvu dok ne vidimo da oni svojim primjerom svjedoče Boga.

Nama propovijedaju siromaštvo,mir i spokoj dok se monogi od njih (čast izuzecima) istovremeno okružuju svim udobnostim koje pruža zemljaski život i onda me još usput maltertiraju lupanjem metala.

Definitivno sam za crkvenu zvonjavu koja su dio našeg kulturnog identiteta i naslijeđa,ali ovo što se događa u Savskom Gaju je iživljavanje i maltretiranje i primjer čistog talibanskog idiotizma.
Obiđite malo manja mjesta i snimite ugodan zvuk zvona pa ju prenesiti u gradsku sredinu.

Ovo što sad imamo u gradu je najava hajke predstojeće turske opasnosti koju su nekad zvona najvljvala ili čak nekakave poplave možda

Pa nije ovo 1683 i da turci navaljuju iz Beča pobogu.

Baš me zanima što bi papa Franjo rekao na ovo koji odaje primjer normalnog čovjeka za početak


.