vidim da imate dovoljno vremena za zajebavanje sa slicnim stvarima

12.09.2011
želim vašu pomoć ili makar savjet. kako da se zaštitim od gradske buke i glasnih susjeda? naime živim kraj ceste i automobili uporno voze po njoj, stvarno ne znam zašto. a ne želim ni spominjat buku koju prozivodi tramvaj, i to cijelu noć! ali daleko najgori je ipak vlak, kojem niti nisam bas u nekoj blizini ali uzasno je cuti ga dok prolazi tracnicama, osobito nocu kada njegov zvuk dolazi vise do izrazaja i imam osjecaj da mi prolazi kroz sobu. pitam se samo kako je ljudima u blizini avionske piste. u zadnje vrijeme me muce i susjedi koji su dobili dijete koje neprestano place po noci. molim vas za savjet, vidim da imate dovoljno vremena za zajebavanje sa slicnim stvarima. hvala unaprijed!
Poštovana,
Predlažem čepiće za uši. Druga solucija je preseljenje u Trnovčicu gdje su susjedi korektni, tramvaj je dovoljno daleko da se ne čuje, a vlaka nema. Jedino što vas može smetati su crkvena zvona za koja sam siguran da vas neće smetati jer ste velika vjernica, a poznato je da velikim vjernicima buka zvona ne smeta. Zar ne?
Meni "zajebavanje" oko zaštite vlastitog zdravlja nije gubitak vremena. Vama je?
 

Usput rečeno živim blizu vas i zvona nisu nepodnošljiva

11.09.2011
Zasto se na stranici ne nalaze komentari? Usput rečeno živim blizu vas i zvona nisu nepodnošljiva, a na snimci se jače čuje udaranje lopte koju napucavaju djeca na ulici pa zašto ne bi napravili još jednu web stranicu koja će se zvati "Djeca na ulici, želim MIRAN život". BTB
Poštovani,
Vjerojatno nemate djecu i zbog toga mi je žao. Da je imate, znali bi da su djeca veselje bez obzira koliko glasna bila.
Isto tako, crkvena zvona rade buku od 6 ujutro, ritmično svakih 15 minuta sve do 22:00 sata navečer.
Zvonjava crkvenih zvona je buka vrlo niske frekvencije i velike snage i dječja igra pa makar bila i ispred prozora se nikako ne može uspoređivati.
P.S. Vaš komentar je prvi.